Apródképző

Apródképző gyerek (6 éves kortól) és önálló felnőtt foglalkozásaink a szabadidős mozgás, a sportolás jegyében születtek. Itt gyerekek és felnőttek ismerkedhetnek előbb játékos majd már szakmaibb módon a történelmi korszakok fegyvereivel.

Elsősorban íjász és kardvívó foglalkozásokat tartunk és ezekkel kapcsolatos kézműves és elméleti előadásokat, képzéseket.

Az alkalmak alatt a csoportos képzés révén közösségbe kerülnek a jelentkezők, és későbbiekben kimondottan csapatépítő programokban is részt vesznek: múzeumlátogatások, tábortüzezések, kirándulások.

2 éves programunk után a foglalkozásokon levőknek lehetősége lesz csatlakozni az Egyesülethez mint hagyományőrző, folytatni a íjász és vívó órák látogatását, vagy szakmailag továbbhaladva egy sportegyesületet keresni, amivel kapcsolatban segítséget is tudunk biztosítani.

Mindenkit várunk szeretettel, aki kipróbálná az elmúlt korok tradicionális magyar fegyvereit, harc és sportművészetét, az íjászat és vívás ősi világát.

Helyszíneink:

*Debrecen (Homokkerti Közösségi Ház, Debrecen, Szabó Kálmán u. 68, 4030)

*Derecske (Művelődési ház, Derecske, Köztársaság út 107, 4130. vagy  a  Lőtér mögötti terület, Derecske, Köztársaság út 5, 4130)

Derecskei helyszíneink:

Debreceni helyszínünk:

 

 

Jelentkezni lehet :

debtortkor@gmail.com

Kósa Sándor
Egyesületi elnök
06-30-966-1578